Sandwichbolle

med torskerognssalat

Du skal bruge 

  • 50 gr. torskerogn fra dåse.
  • ½-1 spsk. løg i små tern, gerne hvidt salatløg.
  • 1 spsk. karse.
  • 1 spsk. græsk yoghurt 0,2% eller andet surmælksprodukt, maks. 0,7% fedt.
  • 1 spsk. mayonnaise, 80% fedt.
  • 1-2 tsk. citronsaft.
  • ¼ tsk. groft saltpeber.
  • 1 kogt kartoffel.
  • 50 gr. salatblade.
  • 1 fuldkornssandwichsbolle. 

Tilberedning

Mos torskerognen i en skål.

Rør torskerogn, løg, karse, yoghurt, mayonnaise, citronsaft, salt og peber sammen.

Rør kartoflen og rør den i torskerognssalaten. 

Flæk bollen og fordel salatblade og torskerognssalat i den.

Siden er sidst opdateret 20. december 2019