Pandekager med kylling

(4 pers.)

Du skal bruge

  • 40 g grahamsmel.
  • 2 æg.
  • 3 dl. minimælk (+1 dl ekstra)
  • ½ tsk. fint salt.
  • 1 spsk. flydende margarine (til bagning).

Tilberedning

Rør mel og æg samt lidt af mælken til en klumpfri jævning. 

Rør resten af mælken og ½ tsk. fint salt i.

Stil dejen i køleskabet i ½ time. 

Tag dejen ud af køleskabet og spæd den med ekstra mælk.

Varm flydende margarine på en pande og bag 8 store pandekager.

Fyld til pandekager

  • 400 g kyllingebryst. 
  • 1 løg.
  • 300 gr. courgette.
  • 1 spsk. olie. 
  • 1 fed hakket hvidløg.
  • 1 dl. friskbælgede ærter.
  • 1 dl. cremefraiche.
  • 1 tsk. salt.
  • 1 knsp. peber.
  • 75 gr. revet ost.

Tilberedning

Skær kyllingebrysterne i strimler, hak løget og skær courgetten i tern.

Svits kylling og løg i olie i et par min.

Kom courgette og hvidløg ned til kyllingen og lad det simre under låg i 5 min.

Tilsæt ærter, cremefraiche, salt og peber og smag fyldet til.

Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad.

Drys med revet ost og bag pandekagerne ved 200° i 15 min.

Server med grøn salat.

Siden er sidst opdateret 20. december 2019