Grønsagsdeller

og bønnesalat (30 stk.)

Du skal bruge

  • 6 gulerødder.
  • ¼ selleri.
  • 5 store kartofler.
  • 1 revet løg.
  • 3 æg.
  • 3 spsk. rasp.
  • ½ tsk. karry.
  • ½ tsk. timian.
  • salt og peber.

Tilberedning

Riv alle grønsagerne fint. 

Bland æg, krydderier og grønsager sammen. 

Form farsen med en ske og steg grønsagsdellerne 10-15 min. på hver side ved svag varme. 

Bønnesalat med æg

  • 1 pose frosne grønne bønner.
  • 2 hårdkogte hakkede æg.
  • 1 spsk. eddike-
  • 3 spsk. olie salt og peber dijonsennep.

Tilberedning

Bønnerne koges i saltet vand i ca. 5 min. Bruges der friske bønner, skal de koge i ca. 10 min.

Vandet hældes fra. 

Lav marinaden og hæld den over.

Drysses med hakkede æg.

Samme salat kan laves med rosenkål, broccoli, små porrer eller grønne asparges.

Siden er sidst opdateret 20. december 2019