Køkkenværkstedet

Hvad gør det godt for?

Handler ikke kun om frikadeller og gulerødder

  • Vi lærer om forskellige råvarer.
  • Vi lærer at lave sund og ernæringsrigtig mad.
  • Vi prøver forskellige krydderier.
  • Vi oplever mange smagsnuancer. 
  • Vi køber ind, og taler om de forskellige råvarer, herunder økologi, dyrevelfærd, bæredygtighed m.m. 
  • Vi lærer at læse en opskrift, og om vigtigheden af at følge opskriften, så resultatet lever op til forventningen.
  • Vi samarbejder på tværs af årgange.
  • Vi lærer om brugen af forskellige køkkenredskaber.
  • Vi lærer om koge, bage og stegetider.
  • Vi lærer at vaske op.
  • Vi lærer at rydde op i køkkenet og gøre rent efter os.
  • Vi lærer om holdbarhed og opbevaring af madvarer.
  • Vi lærer om vigtigheden af at vaske hænder.
  • Vi lærer at dække bord.
  • Vi lærer om gode bord manerer.
  • Vi laver traditionel mad, så som flæskesteg med brune kartofler og rødkål + risalamande, når det er jul.
  • Vi bager. 
  • Vi lærer at èn råvarer kan tilberedes på flere måder.
Siden er sidst opdateret 29. november 2019